Hernádi Judit elmesélte, milyen kemény kritikát kapott valakitől, aki nem ismerte őt: Pofon ütött ez a dolog

Hernádi Judit külföldön volt, és olyasvalakivel beszélt, aki nem nagyon ismerte őt. Elgondolkodtató dolgot mondott az illető.

2024. január 8., 09:53

Szerző:

Hernádi Judit egy elgondolkodtató történetet mesélt el, amiben a lányáról, a Honeybeast énekesnőjeként is ismert és a Sztárban sztár című műsorban feltűnt Tarján Zsófiáról van szó. Anya és lánya nehéz kapcsolatáról sokat volt szó korábban is, Hernádi Judit például azt említette tavaly az Adom a napomban, hogy egy életre szóló lelkiismeret-furdalása van a gyermeke miatt.

Az Ózdi Városi Televíziónak van egy PóZdium című műsora, ebben tűnt fel nemrég Hernádi Judit. Most a Blikk szúrta ki, hogy ebben a videóban a 67 éves színésznő a következőket meséli:

„idén voltam Kínában, ahol találkoztam egy magyar idegenvezetővel, aki sem Zsófit, sem engem nem ismert igazán. Ő azt mondta nekem, hogy egy lánynak mindig meg kell haladnia az anyját. Téged meg hogy lehetne? Úgy pofon ütött ez a dolog. Azért mondom, mert ez igaz... Egy híres ember gyerekének rettenetes dolgokat kell helyre tennie magában, ha akar valamit az életben. Nekem annyira mindegy volt kiállni a színpadra, az én anyukámat nem kellett a gáztűzhely mellett meghaladnom különösképpen. De neki ez nem egy könnyű helyzet valószínűleg.”

Alább tudja megtekinteni a műsort.

(Kiemelt kép: 168.hu/Dimény András)