Jobb, mint az eredeti? Döbbenetes, Hernádi Judit nagy slágerét ki dolgozta most fel

Sohase mondd, hogy nem hallottál még feldolgozást, ami túltett az eredeti verzión! Hernádi Judit nagy slágeréből rapdal lett.

2024. január 2., 13:07

Szerző:

A '80-as évek egyik legnagyobb slágere volt Hernádi Judit előadásában a Sohase mondd. A dalt azok közül is sokan kívülről fújják, akik akkor még nem is éltek, de azért álljon itt egy emlékeztető.

Nos, a dalból Geszti Péter készített új verziót. Váczi Eszter énekel benne, a rapper-műsorvezető pedig értelemszerűen nem műsort vezet, hanem rappel.

„Újévkor vidámat szokás. Írni, kívánni, üzenni. Én is ezt teszem most, csak komolyan. Olyan bizonytalannak mutatja magát a jelen és a jövő, hogy talán ránk fér egy komolyabb melódia is, miközben harsányan recsegnek a szilveszteri papírtrombiták. Köszönöm a közös produkciót Váczi Eszternek, és a hangszerelést Gátos Ivánnak. Köszönet az inspirációért az eredeti szerzőknek, Döme Zsoltnak és Verebes Istvánnak, valamint az eredeti előadónak, a csodás és utánozhatatlan Hernádi Juditnak! Boldog Új Évet!”

– írja a legendás dal új verziójáról Geszti Péter az Instagramján. A videó már fent van a YouTube-on, alább lehet megtekinteni.

Az első nézők-hallgatók a kommentek tanúsága szerint rendkívül lelkesek. Van, aki egyenesen a következőket írja:

„nem akarok megsérteni senkit, de ez a verzió sokkal jobban tetszik, mint az eredeti! Szuperjó, csak így tovább és minél több minőségi zenét kérünk tőled, Péter!”

Érdekesség egyébként, hogy Hernádi Judit nemrég szerepelt Geszti Péter műsorában, az Adom a napomban.

(Kiemelt kép: YouTube)