Pár hete még nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert a Tisza Párt kőbányai polgármester-jelöltje

Egy hónapja még nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert a Tisza Párt kőbányai jelöltje. Barna Judit emellett alávaló színjátéknak minősítette, amit a Tisza Párt alelnöke tesz. Mármint pár hete. Most már sorfordító jelentőségűnek gondolja a szerepét.

2024. május 5., 15:11

Szerző:

Egy hónappal ezelőtt még elég kritikus véleménye volt Magyar Péterről Barna Juditnak, akit polgármesterjelöltként indít Kőbányán a Tisza Párt – írta meg a Magyar Hang.

A kulturális szervező akkor Stumpf András újságíró Facebook-bejegyzése alatt fejtette ki véleményét a Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter által előadott magánéleti vádakkal kapcsolatban.

 

A kulturális szervező akkor Stumpf András újságíró Facebook-bejegyzése alatt fejtette ki véleményét a Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter által előadott magánéleti vádakra reagálva. Barna gyomorforgatónak nevezte a verbális abúzust, amit ő Magyarnak tulajdonított, továbbá feltette a kérdést: valaki elhitte/elhiszi neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni? Barna továbbá alávaló színjátéknak nevezte, amit Magyar Péter tesz. A kulturális szakember, aki az elmúlt években megfordult a Fidelitasban, illetve az LMP körül is, jelen sorok szerzőjének azt üzente: „hamarosan szavazhatsz is rá, hajrá! Rajongásodat szavazatra válthatod.”

Barna azt is írta az említett threadben: „Bármi is derül ki erről a baromról, a rajongók tábora nem fog apadni”. Továbbá: „aki egy szemmel láthatóan nárcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni”. 

A lap megkereste Barna Juditot azzal kapcsolatban, összeegyeztethetőnek tartja-e a fentieket a Tisza Párt-jelöltséggel, és a következő választ kapta:

„Ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak.”

Magyar Péter a héten jelentette be, hogy ugyanannyi fideszes vezetésű, mint ahány ellenzéki vezetésű kerületben fognak jelöltet állítani.

Kutatás: Magyar Péter minden ellenzéki pártot lesöpört az útból

A közvélemény-kutató legfrissebb felmérése szerint öt párt küldhetne képviselőt az Európai Parlamentbe. Magyar Péter a Fideszen kívül mindenkit lenyomott.

Magyar Péter pártja a legerősebb ellenzéki párt, és mélyponton van a Fidesz – ez a két legfontosabb megállapítása a HVG számára készült áprilisi Medián-elemzésnek.

Az akkor még meg sem alakult párt támogatottságáról március közepén elsőként épp a Medián készített becslést, akkor az őt ismerő kétharmadnyi válaszadó 13 százaléka nagy valószínűséggel szavazott volna a februárban váratlanul berobbant politikai szereplő készülődő új pártjára.

Most, április végén viszont már a teljes szavazókorú népesség 16, a választani tudó biztos szavazóknak pedig a 24 százaléka mondja, hogy az európai parlamenti választáson a Tisza Pártra voksolna, így egyértelműen Magyar Péter pártja a legerősebb ellenzéki alakulat – olvasható az elemzésben.

(Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)