Nem őt várta a koncertközönség: Tóth Gabi ugrott be a megbetegedett sztárénekesnő helyett

Ahogyan Tóth Gabi nemrégiben átvette Tóth Andi helyét a Tina Turner-emlékkoncerten, úgy most megint egy beugrás vált szükségessé.

2024. május 7., 08:36

Szerző:

Emlékezetes, hogy amikor Tóth Andi bejelentette, hogy visszavonul, és ezét nem fog fellépni a Tina Turner-emlékkoncerten, akkor Tóth Gabi ugrott be helyette – a rá jellemző extrém reakciókat kiváltva. Most hasonló dolog történt, csak Tóth Andi helyett valaki mást kellett helyettesíteni.

Tóth Gabi, amikor szükség van rá

Nos, Tóth Gabi ezúttal a nővérét, Tóth Verát helyettesítette, akinek a hétvégén Mujahid Zoltánnal lett volna közös koncertje.

Nos, Tóth Vera azonban megbetegedett, de a koncertet nem akarták lemondani, így Tóth Gabi vállalta át testvére dalait. Az énekesnő így ír erről az Instagramon:

„Tegnap »beugrottam« tesóm helyett énekelni. Szegénynek elment a hangja és Mujahid Zolival volt Szécsi Pál és Cserháti Zsuzsa emlékkoncertje… Életembe nem énekeltem ezeket a dalokat, szóval nagyon izgultam… Annyi próba volt, amennyi a koncert előtt belefért! De szeretem a kihívásokat. Jobbulást, tesókám, és köszönöm a kedves közönségnek a támogatást! Ja, és Zolikámnak a bizalmat. Hozzáteszem, Verának szerintem max. egyszer fordult elő ilyen az elmúlt 20 évben! Öröm volt »ismeretlenül« is elénekelni ezeket a dalokat!”

Emlékezetes egyébként, hogy Tóth Gabi tavaly az Il Volo együttessel lépett fel, és akkor is említette, milyen kevés közös próbára volt lehetőség a koncert előtt – de a szereplés mégis remekül sikerült.

Tóth Gabi és Tóth Vera – így nőttek fel együtt

Tóth Vera egyébként a napokban vitte el Tóth Gabi kislányát, Hannarózát ahhoz a tapolcai panelházhoz, ahol a két énekesnő a gyermekkorát töltötte. Erről fotókat is meg lehet nézni Tóth Vera Instagramján, Tóth Gabi pedig a Bors című lapnak nyilatkozott a szerény kezdetekről.

„Régebben énekelt egy lány a város túlsó oldalán, a sötétségben a fényre várt. Elképzelt százezer mesét, összetette a két kezét, s dúdolni kezdte az életét… És mi (f)eldúdolgattuk magunkat a csillagok közé és később egy kicsi lánynak is megmutattuk, miről van szó... Hannaróza ma megízlelte telepi felmenői elsamentes világát”

– írja Tóth Vera, minden bizonnyal a Jégvarázs című rajzfilmnek a mai gyerekek körében rendkívül népszerű főszereplőjére, Elsára utalva az utolsó mondatban. A látogatásról készült képeket Tóth Gabi a Facebookon is megosztotta.

Tóth Gabi a rövid interjúban így emlékszik vissza a nővérével közös gyermekkorukra:

„A tesómmal, Verával egy körülbelül nyolc négyzetméteres szobában laktunk ketten. Volt egy nagy ágyunk és annyi. Nem voltunk gazdagok, sőt… Nagyon nem voltunk azok. Az anyukám mindig azt mondta, szegények vagyunk, de jó életünk van!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)