Diéta: Ivancsics Ilona újra Vágási Jutkaként mutatta meg, hogy visszanyerte régi alakját – fotó

Ivancsics Ilona a diéta sikerét a Szomszédok előtt tisztelgő fotósorozattal ünnepelte.

2024. május 6., 11:33

Szerző:

Ivancsics Ilona színésznőről rendkívüli fotósorozat készült: visszatért abba az általános iskolába, ahol annak idején 13 éven keresztül forgatta a Szomszédok című sorozatot Vágási Jutkaként. Már csak azért is stílusos most a visszatérés, mert a 63 éves színésznő most nagy fogyáson van túl, azaz nemcsak a régi szerepéhez tért vissza, hanem a korábbi alakjához is.

Ivancsics Ilona újra Vágási Jutka

Így emlékszik vissza Ivancsics Ilona a Szomszédok forgatásaira abban a bizonyos általános iskolában a Story magazinnak adott interjújában:

„Nagyon boldogan gondolok vissza azokra az évekre. Emlékszem, hogy hétvégente voltak a suliban a forgatások, és azok a gyerekek lehettek itt, akik egész héten jól viselkedtek. Jutalom volt, hogy a sorozatban szerepelhettek. A szerepem szerint ének- és rajztanár voltam, általában énekórákat tartottam, mert a rendezőnk, Horváth Ádám[, a Szomszédok kreátora] is nagyon muzikális volt, érdekelte őt a téma.”

Hát nézzen most meg egy jelenetet tele szerencsés gyerekekkel, akik előtte egész héten jól viselkedtek, ezért hétvégén is bemehettek a suliba a forgatásra!

És íme egy friss fotó: Ivancsics llona megint Vágási Jutkaként!

Az interjúban egyébként szóba kerül az is, hogy Ivancsics Ilona hogyan tudott koplalás nélkül 10 kilót leadni. Hát így:

„Hiszek a természetes dolgokban, ezért is örültem nagyon, amikor rátaláltam egy testsúlycsökkentő innovátorra, amelyben rengeteg gyógynövény található. Például a Fülöp-szigeteken termő banabafa levele, amelyről a helyi gyógyítók azt mondják: hatására a zsírok fele képes csak lerakódni. Vagy az indiai csalán, ami az anyagcsere felturbózásáért és a zsírok kiürítéséért felelős. Nem kellett lemondanom semmiről, mivel jelentősen csökkent az étvágyam.”

A forgatásokhoz visszakanyarodva: az interjúban Ivancsics Ilona arról is beszél, hogy miután a kisfia megszületett, a hétvégi felvételekre magával vitte őt is. Amíg az anyuka dolgozott, a gyermeke az udvaron játszott, de egyszer nem találták sehol. Amint kiderült, egy apuka elvitte biciklizni:

„Elmeséltem Horváth Ádámnak, hogy majdnem ellopták a gyerekem, erre ő pár hét múlva beleírta az egyik epizódba, hogy eltűnt Matyi, a filmbeli kisfiam. Nemcsák Karcsival, a gazdagréti Batmannel kerestük meg.”

Ivancsics Ilona saját társulata nemrég oszlott fel, így a színésznő most a legszívesebben egy nagyobb társulathoz csatlakozna. Amíg ez nem lehetséges, egy-kétszemélyes darabokat keres: például Ábrahám Edittel van egy közös estjük. Ivancsics Ilona nemrég Palik Lászlóéknak is beszélt ezekről a dolgokról, alább találja a videós interjút, amiben a színésznő szintén felidézi Vágási Jutka szerepét.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)