Berki Mazsi a párkapcsolatáról vallott: Ha ad az élet, akkor el kell fogadnunk

Berki Mazsi számára adott az élet, és ő el is fogadta.

2024. május 9., 13:54

Szerző:

Berki Mazsi lesz a következő vendége a Lélekközösség című videósorozatnak a YouTube-on, ahol a háziasszony Peller Mariann. A teljes videó csak ma este kerül majd fel a csatornára, de van már belőle egy beharangozó, ami minden bizonnyal sok potenciális néző érdeklődését felkelti, hiszen a Sztárbox női bajnoka arról beszél benne, hogy férje, Berki Krisztián halála után hogyan találta meg őt a következő szerelem.

Berki Mazsi gondolatai a sorsszerűségről

Peller Mariann műsora a spiritualitás, ezotéria témáival foglalkozik, nem véletlen tehát, hogy Berki Mazsi is lelki megközelítésből próbálja leírni azt a pillanatot, amikor a nyilvánosságtól általában távol élő jelenlegi párjával összeismerkedtek.

„A barátnőm elhívott egy horvátországi hétvégére, és ott teljesen véletlenül ugye megismerkedtem a jelenlegi párommal, Zolival. És ott megpillantottam és éreztem, tudtam, hogy lesz köztünk valami. Aztán amikor már jöttem haza, akkor ugye már együtt is voltunk. Nagyon érdekes volt, hogy az ember félt, és én is gondoltam, hogy mondom, ezt lehet-e, nem szabad, nagyon korai...? És úgy éreztem, hogy ezt valamiért kaptam – vagy kaptuk a kislányommal együtt. És nem akartam eltolni ezt, mert úgy éreztem, hogy ennek most valamiért itt van a életünkben a helye, és ha ad az élet, akkor azt gondolom, hogy el kell fogadnunk”

– így fogalmaz Berki Mazsi az alábbi videóban.

Berki Mazsi bokszol tovább

A hét egyik nagy híre volt, hogy a tavalyi Sztárbox győztesei, köztük Berki Mazsi egy nemzetközi versenyen folytatják majd a küzdelmet – csak a könnyűsúlyú férfibajnok, Molnár Áron marad ki a buliból. A HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszverseny celebkategóriájának magyar résztvevői ugyanis Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron helyett Istenes Bence lesznek.

Az 1 millió dollár összdíjazású ökölvívóverseny idén 10 ország legjobb bokszolóit keresi négy súlycsoportban és celebkategóriában. A győztesek 100 ezer dollárt kapnak súlycsoportonként. A hírességek közül hazánkat Brasch Bence, a Sztrábox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi, Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence, a harmadik helyezett képviseli. (Arról nem szól a fáma, hogy a második helyezett Rácz Jenő szó került-e, és ha igen, akkor miért nem vállalta.) A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. mindenesetre 15-15 millió forinttal segíti.

Az már kiderült, hogy Molnár Áronnal nem tudtak megállapodni a szervezők, de azért ehhez a színésznek is volt pár szava, miután támadásokat kapott azért, hogy nem egyezett bele az újabb bokszbajnokságba. A 36 éves művész-aktivista érveit és Hajdú Péter visszavágását ide kattintva tudja elolvasni.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)