Megdöbbentő, kinek köszönheti Az álommeló győztese, hogy egyáltalán bekerült a műsorba

Kása Eszter nyerte meg Az álommeló második évadát, de most meghökkentő dolog derült ki arról, hogy hogyan került ő egyáltalán be a vetélkedőbe.

2024. május 7., 09:46

Szerző:

Az álommeló győztese június egytől Balogh Levente milliárdos személyi asszisztense lesz, és ezzel kapcsolatban Kása Eszter így nyilatkozott most, hogy a karrierjében ekkora fordulat állt be: „Most azt érzem magamban, hogy az a főnixmadár, aki a versenyben tombolt és feltört, az most egy tigrissé változik. Egy ragadozóvá, aki megcsinálta, aki most uralja a dzsungelt és ő maradt talpon egyedül!” De a nyertes utólag egy ennél izgalmasabb dolgot is elárult a Fókusz című műsorban.

Az álommeló győztese nem is álmodott erről a melóról

A hétfő esti riportban a nagy csavar: nem is Kása Eszter ötlete volt, hogy indulni kéne a versenyben, hanem a legjobb barátnője, a kutyakozmetikusként dolgozó Anita erősködött, hogy a későbbi győztes mindenképpen jelentkezzen a műsorba.

„Pont akkor költözött, este 9 óra volt, mondom, jó Eszter, addig én nem megyek haza, amíg nem jelentkezünk! Közben vacsorázott, minden szanaszét... Hat százalékon volt a telefonja, engem vert a víz, hogy nem fogjuk tudni elküldeni a jelentkezést”

– meséli Anita, és ha a kutyakozmetikus nem erősködött volna, hogy barátnője jelentkezzen, akkor Kása Eszter élete teljesen másként alakult volna.

„Az állással nagyon sok mindent kaptam, de inkább annak örülök, hogy ez milyen lehetőségeket nyit előttem az úton. Miket tanulhatok, hová fejlődhetek... Gyönyörű az autó, örülök a telefonnak, de ezek csak tárgyak. Most egy sokkal nagyobb értéket kaptam ezáltal”

– mondja a 29 éves győztes, aki június elsejétől havi bruttó hárommillió forintért dolgozhat Balogh Levente asszisztenseként. Gondoljon tehát erre, ha legközelebb Szentkirályi ásványvizet vásárol: ön ezzel a vásárlással egy picit Kása Eszter hárommilliós fizetésébe is beszáll.

Amikor a nyertes megtudta, hogy őt választották ki az állásra, minden bizonnyal a nagy megilletődöttségtől hagyta el a készsége, hogy szabatosan fogalmazzon. Az alábbi videóban a következő hangzik el a leendő elnöki asszisztens szájából:

„Megmondom az őszintét, hogy az utolsó napon, az utolsó percekben nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy elvártam volna magamat. Megint vérszemet kaptam a versenytársamra!”

Alább tudja megtekinteni a teljes videót.

Ami Kása Eszternek nagy öröm, az keserű csalódás a második helyezettnek. De természetesen Steiner Rachel azért úgy nyilatkozik, hogy akárhogy is alakult a több hetes küzdelem vége, hálás azért, hogy részese lehetett Az álommelónak. Talpraesettebbnek, fegyelmezettebbnek, precízebbnek és pontosabbnak tartja magát Kása Eszternél, de tiszteletben tartja Balogh Levente döntését.

„Jobban helyt tudnék állni, mint Eszter”

– mondja Steiner Rachel, aki a könnyeivel küszködve búcsúzott el Balogh Leventétől második helyezettként.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Az álommeló)