HELL BOXING KINGS: megvannak a magyar indulók a celeb kategóriában

Hazánkat celeb kategóriában Brasch Bence a Sztrábox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi a Sztárbox női bajnoka, valamint a mérkőzéseken jól teljesítő Istenes Bence képviseli.

2024. május 7., 09:44

Szerző:

Megvannak a HELL BOXING KINGS nemzetközi boxverseny celeb-kategóriájának magyar résztvevői.
Az 1 millió dollár összdíjazású ökölvívóverseny idén 10 ország legjobb bokszolóit keresi négy súlycsoportban és celeb-kategóriában. A győztesek 100 ezer dollárt kapnak súlycsoportonként.

A selejtezőkre idén júniusban kerül sor a DVTK Arénában. A negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti idén ősszel. A rendezvény fővédnöke és egyben a döntő sztárvendége Roy Jones JR. minden idők egyik legsikeresebb ökölvívója.

Hazánkat celeb kategóriában Brasch Bence a Sztrábox nehézsúlyú bajnoka, Berki Mazsi Sztárbox női bajnoka és Istenes Bence képviseli. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal segíti.

Sajnálatos módon Molnár Áronnal nem tudtak megállapodni a szervezők, ezért a Sztárboxban kiválóan teljesítő Istenes Bence képviseli Magyarországot középsúlyban, az 1 millió dollár összdíjazású nemzetközi boxversenyen.

(Képünkön Istenes Bence látható. Forrás: RTL Sztárbox)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.