Óriási nyereményeső: Akár 10 millió ütheti a markát

Elstartolt egy hazai brand történetének eddigi legnagyobb nyereményjátéka.

2024. május 6., 16:17

Szerző:

2024. május 6-tól nyári promóciót hirdet a magyar üdítőital-gyártó cég „Szurkolj és nyerj a XIXO-val” címmel, amely a márka történetének eddigi legnagyobb nyereményjátéka is egyben. A részvételhez nem kell mást tenni, mint vásárolni egy vagy több terméket és feltölteni a nyitófülben található promóciós kódot a márka weboldaláraírja a Tények.

A játék ideje alatt a feltöltők között több mint 5000 darab nyereményt sorsolnak ki, amely során számos nyári slágerkiegészítőt lehet elnyerni: például focilabdát, baseball sapkát vagy szurkolói pólót. Ugyanakkor a nagy értékű heti nyereményekből sincs hiány: így például gazdára találhat Samsung TV, Playstation 5, Xiaomi Roller vagy egy 50 000 forintos Decathlon-utalvány.

A legszerencsésebb játékos pedig végül hazaviheti a nyereményjáték fődíját, azaz 10 millió forintot, mely átutalásra kerül a nyertes bankszámlájára a játék lezárását követően.

A promócióban a XIXO Tutti Fruity, Tutti Fruity Apple, Cactus és Watermelon, a XIXO Lemonade és Pink Lemonade, valamint a XIXO Cola, XIXO Cola Zero és a XIXO Orange üdítőitalok vesznek részt.

„2024-ben a XIXO büszkén áll az elkötelezett szurkolók mellé, táplálva az összetartozás lángját, ami mindannyiunkat egyesít. Ezekben az izgalmas pillanatokban emeljük magasra XIXO üdítős dobozainkat és szurkoljunk kedvenc csapatainknak, ünnepelve azt a köteléket, ami minket, a szurkolók családját összeköti”

– mondta el Vecsei Márton, a XIXO márkavezetője.

A nyereményjátéka 2024. május 6-tól július 14-ig tart.

(Kiemelt képünk forrása: tenyek.hu)