Napi horoszkóp, 2024. május 10.: a Szűzben más energia dolgozik, a Vízöntőnek nyitottnak kell lennie

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. május 9., 20:05

Szerző:

Egy újabb hétvége van a küszöbön, itt a pénteki napi horoszkóp! Olvassa el, mit ír önnek mára az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem tud dönteni egy bizonyos kérdésben, de vigyázzon, nem érdemes ezt a döntést elkapkodni. Ha zavarja, hogy egyelőre eldöntetlenül marad a dolog, először inkább beszéljen róla valakivel, és/vagy hányja-vesse meg önmagában a dilemmát, és csak akkor döntsön, ha kialakult önben egy meggyőződés!

Bika (04.20.–05.20.)

Már megint vitába, összetűzésbe keveredik valakivel, akivel már többször is volt ilyen szituációban. Ezúttal azonban más vége lesz az összekülönbözésnek, mint szokott – érdekes és érdemes lesz megfigyelnie, hogy miért.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Felbukkan egy személy és/vagy egy emlék a múltból, és ez egyrészt felkavaró lehet, másrészt hasznos is, hiszen a múltba visszatekintve tudja megállapítani, mennyit fejlődött, hova érkezett meg. De vigyázzon: a múlt maradjon meg a múltban, és a fókuszban elsősorban a következő lépés, a jövő maradjon!

Rák (06.22.–07.22.)

Talán csalódást érez majd ma, amikor egy terve meghiúsul: nem tud véghez vinni egy dolgot, amit szeretett volna. De csalódás helyett figyeljen inkább az univerzum üzenetére: ennek a valaminek nem most volt az ideje – egyszer azonban, ha tényleg meg van írva, el fog jönni az a pillanat is!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meghitt pillanatokat fog átélni egy önhöz igen közel álló személlyel. Nincsen semmi különös ebben a szituációban, de hirtelen rádöbben, mekkora kincs, hogy így együtt tudnak lenni békében, harmóniában a hétköznapokban. Próbálja meg ez a pillanatot minél mélyebben elraktározni a szívében, mert egy ilyen kincs bármikor tudja önt vezetni a jövőben a jó irányban!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma teljesen más energiák dolgoznak önben és máshogy látja a világot, mint egyébként. Ne ijedjen meg ettől, ne is kérjen elnézést miatta: vannak ilyen napok az életben. Érdemes inkább tudatosítania önmagában, miben más a mai nap a többihez képest, holnapra úgyis visszazökken a szokásos kerékvágásba.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Mint amikor a szeme sarkából veszi csak észre önmagát, amikor elsétál egy tükör előtt – ma meglátja, igazából mi zajlik önben legbelül. Az ember sokszor nem veszi azonnal észre, ha a lelkében megváltozik valami, ha kialakul egy vágy, egy vonzalom vagy ezek ellenkezője. De ez a péntek megajándékozza önt a legmélyebbre ható pillantással.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valami nyomja a szívét, mert úgy érzi, senkivel nem oszthatja meg a dolgot. Nem lehet, hogy ezt rosszul érzi? A horoszkóp szerint igenis van az ön környezetében valaki, akinek elmondhatja a titkát, aki megértő lesz önnel. Jól teszi, ha kiönti a szívét valakinek!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, nincs előrelépés pont azzal dologgal, amivel kapcsolatban a lehető leggyorsabban hajtaná előre az idő kerekét. De biztos abban, hogy a legjobb lenne már túlesni ezen a bizonyos dolgon? Ma meg fogja tapasztalni, hogy akkor is nagy kincs az idő, ha néha tehernek érezzük.

Bak (12.22.–01.19.)

Olyan kérdésekkel találják meg önt ma, amelyeket idegesítőnek talál. Próbálja meg nem elveszíteni a türelmét, sőt, talán azt is érdemes végiggondolnia, hogy miért zavarják önt egyáltalán ezek a kérdések. Ez is egy mód lehet, hogy jobban megismerje önmagát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ha jóbarátja magával hoz valakit, amikor azt hitte, kettesben lesznek, ha leszólítja önt valaki, amikor egyedül akart lenni, legyen kedves az illetővel, ne legyen morcos – mert a ma egy olyan nap, amikor nyitottnak kell lennie. Ebből a találkozásból ugyanis még bármi kisülhet!

Halak (02.19.–03.20.)

Ennek a napnak az eseményei rá fogják döbbenteni, hogy egy bizonyos kérdésben elhamarkodottan foglalt állást. Ne féljen bevallani, hogy már másként látja a dolgot, hatalmas előrelépést hozhat, több dolgot is pozitívan megváltoztathat, ha elmondja, hogy már másként gondolkodik.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Impact Photography)

Horoszkóp