Tóth Gabi: Már képtelen lennék panelházban élni

Tóth Gabi panelban nőtt fel, de most már nem bírná.

2024. május 3., 07:57

Szerző:

Tóth Gabi nővére, Tóth Vera elvitte Tóth Gabi kislányát, Hannarózát ahhoz a tapolcai panelházhoz, ahol a két énekesnő a gyermekkorát töltötte. Erről fotókat is meg lehet nézni Tóth Vera Instagramján, Tóth Gabi pedig a Bors című lapnak nyilatkozott a szerény kezdetekről.

Tóth Gabi nem menne vissza a panelba

„Régebben énekelt egy lány a város túlsó oldalán, a sötétségben a fényre várt. Elképzelt százezer mesét, összetette a két kezét, s dúdolni kezdte az életét… És mi (f)eldúdolgattuk magunkat a csillagok közé és később egy kicsi lánynak is megmutattuk, miről van szó... Hannaróza ma megízlelte telepi felmenői elsamentes világát”

– írja Tóth Vera, minden bizonnyal a Jégvarázs című rajzfilmnek a mai gyerekek körében rendkívül népszerű főszereplőjére, Elsára utalva az utolsó mondatban. A látogatásról készült képeket Tóth Gabi a Facebookon is megosztotta.

Nos, a húga, Tóth Gabi pedig így emlékszik vissza azokra az időkre:

„A tesómmal, Verával egy körülbelül nyolc négyzetméteres szobában laktunk ketten. Volt egy nagy ágyunk és annyi. Nem voltunk gazdagok, sőt… Nagyon nem voltunk azok. Az anyukám mindig azt mondta, szegények vagyunk, de jó életünk van!”

A 36 éves énekesnő, aki ugyan szegénységből jött, de már Rolexet visel, leszögezi azonban, hogy attól még, hogy nem volt pénzük, igenis büszkék voltak, és ennek van üzenete Hannaróza számára is:

„Az én családom, mi is büszkék voltunk, mindig és minden körülmények között! Ha problémánk volt, azt megoldottuk maguk között, irtóztunk a gondolatától is, hogy az emberek arról csámcsogjanak, hogy a Tóthéknak nincs pénzük vagy épp nélkülöznek… Úgy gondolom, hogy ez a büszkeség és tartás követendő példa lehet a kislányom számára is.”

Azonban bármennyire is megszépültek az emlékek, Tóth Gabi nem menne már vissza a lakótelepre. Így fogalmaz:

„már képtelen lennék panelházban élni. Egyszerűen fojtogatónak érzem a kicsi tereket.”

Tóth Gabi már Szentendrén lakik családi házban

Tóth Gabi a tapolcai panel helyett most már egy szentendrei családi házban lakik, és éppen a napokban újságolta az örömét, hogy milyen szép lett a szponzor által frissen elkészített konyha, ami remélhetőleg van annyira tágas, hogy Tóth Gabi ne érezze fojtogatónak. Így fogalmaz a házával kapcsolatban:

„Amikor megvettem a házam, tudtam, hogy ez egy régi ház és rengeteg munka lesz vele, de úgy voltam vele, hogy majd szépen lassan épül, megújul, viszont az enyém. A konyha volt a legnagyobb vágyam, hogy elkészüljön! És itt van! Alig hiszem el, hogy ez tényleg az én álomkonyhám, mert pontosan ilyenre vágytam! Jó a függönyök még hiányoznak, de majd azt is kitalálom, hogy milyen illene ide a legjobban. Profi csapat dolgozott rajta, akiknek nagyon hálás vagyok! Apa és fia idejöttek, majd pár nap múlva precízen, mindent megcsináltak úgy, ahogy elképzeltem!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)