RTL: A Nyerő Páros győztese vezeti majd az új Való Világ új évadát

Az RTL bejelentette, hogy Puskás-Dallos Peti marad a Való Világ műsorvezetője a héten induló évadhoz, Schumacher Vanda helyett azonban érkezik valaki más, méghozzá a Nyerő Párosból.

2024. április 30., 07:54

Szerző:

Most vasárnap, május 6-án indul a Való Világ új évada, azaz a VV12, mert ez már a tizenkettedik évad. Idén Magyarországon először a nyári szezonban lesz a bentlakós valóságshow, de van egy másik újdonság is.

A Való Világ új műsorvezetője...

Szóval Puskás-Dallos Peti és a 2022-es Nyerő Páros győztese, Megyeri Csilla lesznek a Való Világ 12 műsorvezetői. A tavalyi évadot Puskás-Dallos Peti egyébként Nádai Anikóval kezdte el, de ő egy idő után visszalépett, és onnantól kezdve Schumacher Vanda volt a másik műsorvezető. Az RTL már publikált is egy promót az idei évad két házigazdájával. A beharangozó arra is felhívja a figyelmet, hogy ebben az évadban a nézők irányíthatják majd a villalakók életét.

 

Az új villát egyébként a következő videó mutatja be.

Maga Megyeri Csilla a bejelentést a következőkkel kommentálta egy posztban az Instagramon.

„7évente valami történik… valami egészen »más«… hidegrázós változás… Azt mondják a »nagyok«, hogy 7évente változik az ember, 7évente cserélődnek a sejtek, 7évente változik az ember élete, teste, lelke… Pont 7év telt el, amióta nem tévéztem (úgy értve, mint műsorvezető). Örömmel és ugyanakkor izgatottan tudatom veletek, hogy 7év után ismét képernyőn leszek, és nem mint szereplő, hanem mint a Való Világ egyik műsorvezetője. Hálásan köszönöm az RTL-nek, hogy bizalmat szavaztak nekem - ígérem, hogy mindent beleadok. Ez a végzettségem és ez a »szerelmem«… 7 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra »találkozzunk«. Remélem, hogy sokáig együtt maradunk majd.”

– írja Megyeri Csilla, az idézőjelbe tett szavak szerelmese.

Mindeközben Schumacher Vanda...

A fenti bejelentéssel egyidőben az előző évad női műsorvezetője, Schumacher Vanda is megtette a maga bejelentését: kicseréltette a kezébe ültetett chipet, ami arra alkalmas, hogy bankkártya helyett lehet vele fizetni. Fotók is vannak a műtétről és az utána maradt, de állítólag rendkívül gyorsan begyógyuló hegről, plusz van egy kis sztoritájm is, nézzük tehát, hogy mit ír az operációról az önmagát technológiaőrültként leíró médiaszemélyiség.

„Ez a chip volt 2 évig a kezemben. De mielőtt azt hinnétek, hogy megbántam és kiszedettem, valójában csak egy újabb verzió került a kezembe. Tiktokon sokszor volt már róla szó, hogy egy balesetben megsérült a kezem és a benne lévő chip is, emiatt pedig cserélni kellett, tehát nem azért, mert lejárt. Egy pillanatig sem gondolkodtam el rajta, hogy nem teszek be helyette egy másikat, mert abban a pár hónapban amíg nem működött sokszor hiányzott, mert megszoktam, hogy használom.
Maga a chip beültetése egy kb 15perc tehát tényleg nem egy nagy dolog. Nekem azért tartott egy kicsit tovább a műtét, mert az előző chip hozzá nőtt a szövethez és azt ki kellet szedni. Az egész beavatkozásról készült videó kint van amúgy Tiktokon, ha érdekel, nézd meg, ha pedig nem, lapozz tovább.
Tudom, hogy sok mindenki hülyeségnek tartja, amivel nekem nincs bajom, viszont mindenki el tudja dönteni, hogy hogy éli az életét, én ilyen vagyok, szeretem az új dolgokat, és nyitok a technológiai újítások felé, szóval még egyszer mondom ez nem ilyen influposzt, nem reklám, hogy csinálja utánam bárki, mert aki nem akarja ne csinálja, viszont mindenki azt csinál a testével amit akar, valaki mellimplantátumot tetet a testébe én chipet, mert megkönnyíti az életem. Nem használok Apple Watchot és tudom, hogy telóval is lehet fizetni, viszont én pont ezért szeretem, mert így nyugodtan jöhetek-mehetek mindenféle elektronikai cucc nélkül, és sokkal szabadabbnak érzem magam.
A conspi része pedig, hogy követnek meg stb. arra ugyan azt tudom mondani mint két éve, hogy nagy megtiszteltetés lenne ha a titkos háttér hatalom pont az én követésemmel lenne elfoglalva, de nem hiszem, hogy ez a helyzet fent áll, ha pedig igen és tévedek, akkor úgyis mindegy mert chip nélkül is tudnak csekkolni mindenkit telefonon keresztül vagy a mindenhova telepített kamerák miatt.”

Ha kíváncsi, tekintse meg a fotókat, mert a Való Világban nem fogja látni Schumacher Vandát!

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)