Puskás-Dallos Peti szerint a Való Világ győztesei példát mutatnak

Puskás-Dallos Peti szerint a Való Világ győztesei mindig az igazság bajnokai, akik képesek bevallani a hibáikat. Ma kezdődik az új évad.

2024. május 5., 06:47

Szerző:

Ma este indul az RTL-en a Való Világ 12, és a sokat kritizált és sokakat felháborító műsort most Puskás-Dallos Peti védte meg. A szavai annak ellenére meghökkentőek lehetnek, hogy nyilván nem mondhat rosszat arra a műsorra, aminek ő a műsorvezetője (a Nyerő Páros 2022-es győztesével párban).

Itt a Való Világ 12!

Puskás-Dallos Peti most az RTL promóvideójában ajánlja saját műsorát a nézőknek, és meglehetősen erősen fogalmaz.

„Imádom a Való Világot! Imádom vezeti, nézni is, amíg nem vezettem. Ahhoz, hogy valaki meg tudja nyerni a Való Világot, szerintem két dolog kell. Egyrészt, hogy az igazság bajnoka legyen, de képes legyen bevallani a hibáit is. Énszerintem ez a legfontosabb, mert ezt mindannyian szeretjük, és nemcsak szeretjük, hanem talán példát mutat saját magunknak is.”

Név szerint Puskás-Dallos Peti csak a tavalyi győztest, VV Krisztit említi, de a legismertebb VV-győztesek Nagy Alekosz és Caversaccio Aurelio, akik ezek szerint szintén az igazság bajnokai és példát mutatnak. Az előbbit Hajdú Péter nemrég nyilvánította bolondnak, az utóbbi két év börtön után jelenleg házi őrizetben mutat példát.

Na de hallgassuk tovább Puskás-Dallos Peti gondolatait a Való Világról:

„Van egy komolysága a Való Világnak, és egy humora is, hogy tudjunk nevetni saját magunkon. Hiszen mi is ezt csináljuk, nem szabad képmutatónak lennünk. Valójában mi is, hogyha 24 órában venne minket a kamera, akkor lehet, hogy párszor meglepődnénk, ha kívülről látnánk magunkat, hogy miket csinálunk, miket mondunk, hogyan bántunk meg másokat. És egyébként meg, amiket nem látunk így civilben, de mások esetleg hogyan beszélnek rólunk, és hogyan reagálnak bizonyos cselekedeteinkre, mondatainkra. Szerintem ez iszonyatosan izgalmas, és borzasztóan tanulságos tud lenni. Néha nagyon megbotránkoztató, amit látunk, de hát ez a világ körülöttünk. Tényleg ezek azok a pillanatok, amelyekről a legnagyobb irodalomi művek szólnak.”

Alább tekintheti meg a teljes videót, amiben Puskás-Dallos Peti arra is reagál, hogy az első 8 Való Világot férfiak nyerték meg, azóta viszont mind a három alkalommal nő lett a győztes. Talán ez összefüggésben lehet azzal, hogy manapság már jobban el tudjuk fogadni azt, ha egy nő kiáll az igazáért.

Az RTL egyébként publikált már egy beharangozó videót az első három beköltöző személyéről, merthogy a régi beszavazóshow-kat már nem hozza vissza a csatorna, hanem mint a példaként szolgált Big Brotherben, a nézők helyett a szerkesztők döntik el, hogy ki játszhat és ki nem. Hát ők hárman például igen: a nevük VV Dorka, VV Kikidi és VV Gina, közülük Kikidi a férfi és Ginát Dzsinának kell ejteni.

(Kiemelt kép: a Való Világ Instagramja)