Nagy Feró bevallotta, miért rossz emlék neki élete első csókja: Átkerült a számba egy nyelv

Nagy Feró az Ütős ötösben mesélte el, hogy hány éves volt és hogyan történt az élete első csókja.

2024. május 5., 07:39

Szerző:

Nagy Feró a leggyakrabban a Mokkában szerepel, de most az Ütős ötös című műsorba is meghívást kapott, és a TV2 show-jában elmesélt egy vicces sztorit. A téma élete első csókja.

Nagy Feró így csókolózott először

Till Attila azt kérdezi az alább megtekinthető adásrészletben, hogy jól sikerült-e a Nemzet Csótánya számára az első csók. A válasz nemleges:

„Nem, nem sikerült jól. Mindig emlékszem, hogy egyszercsak átkerült a számba egy nyelv!”

Till Attila erre megkérdezi, hogy a későbbi rocker ekkor hány éves volt, aki bevallja, hogy tizenhat. A műsorvezető szemben ebben a korban mindannyian az első csókot várjuk, de Nagy Feró nem volt ugyanolyan, mint a többi srác:

„De én nem vártam, mert azt gondoltam, hogy... Nem tudom, mit gondoltam, csak amikor éreztem az Erzsi nyelvét a számban, mondom, »ez meg mit csinál itt?!«”

Alább tudja megnézni a műsorrészletet a TV2 honlapjáról.

Idővel aztán beindult a romantika

Később aztán már jobban ment a hódítás Nagy Ferónak. A hot! magazin című kiadványnak nyilatkozva így beszélt nemrég arról, hogy a válása után hogyan ismerkedett meg a második feleségével. Emlékezetes, hogy az első neje Csuka Mónika énekesnő volt, akivel 1970-től 1977-ig voltak házasok. A Nemzet Csótánya azt mondja, hogy ő ezek után nem hitt már a házasság intézményében, de aztán megtetszett neki egy lány...

„A barátnője volt belém szerelmes. Egyszer átjöttek hozzám ketten, én pedig megláttam őt. Egyből éreztem, hogy ez a csaj kell nekem, de tudtam, hogy húsz év a korkülönbség köztünk, ezért nem is tettem olyan lépést, amitől úgy érezte volna, hogy szeretnék ráhajtani. Többször volt a társaságunkban rajongóként, pedig már rég nem azon a szinten volt”

– emlékszik vissza Nagy Feró azokra az időkre.

A rockzenész elismeri, hogy csak azért volt esküvő, mert Ágnes teherbe esett:

„Ági terhes lett, én pedig a neveltetésemnél fogva úgy gondoltam, el kell vegyem feleségül. Szó sem volt arról, hogy elvetetjük. Szóval, az esküvő napján kértem az anyakönyvvezetőt, hogy pörgessük meg a műsort, hiszen délután mennünk kell Pécsre, mivel akkor indult a turnénk. Emiatt csak a két tanú volt jelen: a technikus és a gitáros. Ott örök hűséget fogadtunk egymásnak, Ági pedig abban a pillanatban adott értelmet a rockerségemnek. Először nem volt felhőtlen az örömöm, hiszen akkor már nem hittem a sírig tartó szerelemben és az olyan házasságban, ami legalább húsz évig tart, hiszen egyszer már elváltam... De Ági mindent megváltoztatott. Azt hittem, pár évig elvan egy zenésszel, aztán talál egy fiatalabbat, így lepattint. Azóta viszont eltelt negyven év, és – őszintén – hatalmas papucs lettem, amióta házas vagyok, de imádom!”

(Kiemelt kép: Dimény András/168.hu)