18 olimpiai érmet jósolnak a magyaroknak

A novemberi előrejelzéshez hasonlóan idei utolsó prognózisában is 18 érmet, köztük két aranyat jósol a magyaroknak a jövő évi, párizsi olimpián a statisztikákkal foglalkozó Gracenote.

 

 

2023. december 24., 14:54

Szerző:

A Gracetone vasárnap frissített virtuális éremtáblázatán Magyarország a 14. helyen áll.

A két győzelem mellett 12 második és 4 harmadik helyet vetít előre a program, amely a korábbi olimpiákon, világbajnokságokon és világkupaversenyeken elért eredményeket összesítve dolgozik.

Az elemzés alapján a francia fővárosban ismét az amerikaiak lesznek a legeredményesebbek, megelőzve a kínaiakat és a briteket.

(Kiemelt kép: a 2024-es párizsi olimpiai játékok olimpiai és paralimpiai kabalája, „Phryges” a francia nagykövetség fogadásán. A 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok vörös kabalája a fríg sapkák mintájára készült, amelyek a francia forradalom idején a szabadság szimbólumai voltak. Fotó: Jens Kalaene/dpa Picture Alliance via AFP)

Tegnap 16:27

Október 8. és 13. között Magyarország ad otthont a világ legnagyobb hagyományokkal büszkélkedő dartsversenyének, a WDF World Mastersnek, amelyre a szervezők ezer játékos érkezését várják.

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.