Hétvégi horoszkóp, 2024. május 4-5.: az Ikrek jól szórakozik, a Rákot új irányba húzza a szíve

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre május első hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. május 3., 20:06

Szerző:

Nézzük, mit ír a hétvégi horoszkóp anyák napja hétvégéjére!

Kos (03.21.–04.19.)

Nagy adag pozitív energiának örülhet majd a hétvégén a Kos. Nincs is más dolga, mint hagyni, hogy ez az energia bearanyozzon mindent. Csak még egy dolog: figyeljen különösen a kilences számra, mert ezen a hétvégén ez lesz az ön szerencseszáma!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika most nagy harmóniában van az évszakok változásával. Ahogy a májussal lezáródik majd az átmenet a télből a nyárba, úgy önben is a végéhez közeledik egy nagyobb ívű változási folyamat. Ez a hétvége jó alkalmat kínál majd arra, hogy egy kicsit megállva vissza- és előretekintsen, felmérje, honnan indult ki és milyen utat szeretne még bejárnia.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szórakozásra vágyik ezen a hétvégén, hívja hát el a barátait! Néha nem gond, ha ön a kezdeményező: ha van egy jó ötlete, ne féljen rákérdezni! Egy kirándulás, vagy egy közös esti vacsora is feldobhatja a hangulatát és feltöltődhet a következő hétre.

Rák (06.22.–07.22.)

Az érzelmi életében fontos napok jönnek most: új irányokba húzza most a szíve, egy új érzés éled fel önben, és könnyen lehet, hogy a hétvégén kialakuló hangulat hosszabb időre meghatározza majd az ön lelki világát. Különösen fontos tehát, hogy megélje és kimutassa az érzelmeit, beszéljen róluk valakivel, így ön is jobban meg fogja érteni, mi zajlik önben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az anyagi helyzete miatt aggodalmaskodik a hétvégén. Fontos, hogy próbáljon kikapcsolni és nem görcsölni túl sokat, ugyanis hamarosan minden megoldódni látszik! Félelmeit és aggályait nyugodtan ossza meg az önhöz közel álló személyekkel!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ha volt is egészségügyi panasza az elmúlt napokban, a hétvégére már sokkal jobban lesz. Ez részben annak lesz köszönhető, hogy lelkileg is sikerül feltöltődnie a családja és a barátai társaságában. Ne felejtse el, hogy nagyon fontos, hogy harmóniában legyünk saját magunkkal!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Igent mondott egy olyan hétvégi programra, amiről közvetlenül a program előtt kiderül, hogy önnek mégsincs hozzá túl nagy kedve. Ne féljen megmondani a családjának, vagy a barátainak, ha azt akarják, hogy olyan dologban vegyen részt, amiben ön nem érzi jól magát! Meg fogják érteni, higgye el!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Sok boldog percben lesz része ezen a hétvégén a párjával vagy más, önhöz közel álló személlyel. Mindketten nyitottak lesznek arra, hogy őszintén beszéljenek egymással és szerencsére abban a hangulatban lesznek, hogy minél több közös programon vegyenek részt együtt, ami jó hatással lesz a kapcsolatukra.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Aggasztó híreket hall a Nyilas a hétvégén, de ne ijedjen meg, nincs nagy gond! Fontos, hogy a család összetartson és egy csapatként oldják meg a problémákat, így hamarosan sokkal derűsebben fog látni mindent. Sőt, a baj jó oldala lehet, hogy közelebb hoz önhöz valakit, akivel az utóbbi időben kevesebbet beszéltek.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan tárggyal gazdagodik a Bak ezen a hétvégén, ami hosszú időre a tulajdonában marad majd. Különleges hétvége ez ebből a szempontból: arról a bizonyos tárgyról mindig az eszébe jutnak majd ezek a napok.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Tanácstalannak érzi magát egy fontos kérdésben. A jó hír, hogy ezen a hétvégén mindenre választ kap! Nem várt személytől fog jönni a segítség, ám az biztos, hogy még közelebb fognak egymáshoz kerülni ezután. Ne aggódjon túl sokat!

Halak (02.19.–03.20.)

A hét egyik fő problémája a hétvégén is az ön fejében jár – érthető, hogy foglalkoztatja a dolog, de minél kevesebb ideig fókuszál rá, annál nagyobb az esélye, hogy eszébe jut egy megoldás. Stresszelés helyett próbáljon meg minél több időt a szeretteivel tölteni! Ha kipiheni a fáradalmait, ha mást helyez a fókuszba, a legváratlanabb pillanatban fog bevillanni a válasz erre a bizonyos problémára.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Inara Prusakova)

Horoszkóp